Breaking News:

Download Lagu

Download Lagu MP3 Gusti Kulo Los Vivi Artika Versi Dangdut Koplo Jawa, Lengkap Video Klip dan Lirik

Berikut link download lagu MP3 Gusti Kulo Los yang dinyanyikan oleh Vivi Artika musik dangdut koplo jawa 2020, dilengkapi lirik lagu.

Editor: Elma Gloria Stevani
Youtube NAGASWARA Official Video | Indonesian Music Channel
Vivi Artika - Gusti Kulo Los (Official Music Video NAGASWARA) 

TRIBUNMADURA.COM - Berikut link download lagu MP3 Gusti Kulo Los yang dinyanyikan oleh Vivi Artika musik dangdut koplo jawa 2020, dilengkapi lirik lagu.

Lagu Gusti Kulo Los merupakan lagu yang dinyanyikan Vivi Artika, versi dangdut koplo.

Lagu dangdut koplo Gusti Kulo Los adalah salah satu lagu hits yang dinyanyikan oleh pedangdut koplo Vivi Artika.

Berikut lirik lagu Gusti Kulo Los Vivi Artika versi dangdut koplo :

Baca juga: Download Lagu TikTok MP3 Ku Puja Puja Versi Kalia Siska DJ Kentrung, Seakan Ragaku Hangus Terbakar

Gusti ati kulo sampon los tenan
Ikhlas ning impenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Sak iki sing nduweni malah wong liyan

Tak sayang sayang ojo nganti kelangan
Tresno sing gemati iki wis terlalu dalam
Kabeh kurangku mugo kowe ngerteni
Tak perjuangke ben cepet rabi

Yungalah tenan lagi sayang sayange
Kowe ora kangen naging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opa
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti ati kulo sampon los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Sak iki sing nduweni malah wong liyan

Gusti kuat-kuatno ati iki
Senajan ora ngerti kapan leh mari
Butuh wektu sewe kanggo ngelalekke
Kabeh kenangane, aku lan dewe

Yungalah tenan lagi sayang sayange
Kowe ora kangen naging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opa
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti maturnuwun sampun paringi ati sing bakoh
Aku ora loro ati
Yen pancen iki dalanku
Aku ikhlas
Gusti kulo sampon losss….

Halaman
123
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved