Breaking News:

Chord Gitar dan Lirik Lagu 'Pisah' Guyon Waton: Netes Banyu Moto, Nggawe Loro Ning Njero Dodo

Berikut chord kunci gitar serta lirik lagu Pisah Guyon Waton yang mudah dan bisa dipraktekan.

Getty Images
Berikut chord kunci gitar serta lirik lagu Pisah Guyon Waton. 

TRIBUNMADURA.COM - Lagu 'Pisah' dipopulerkan oleh Guyon Waton.

Bagi yang ingin mengcover, berikut kunci gitar Pisah Gyon Waton.

Berikut chord kunci gitar Pisah Guyon Waton.

Intro E F# D#m C#m F#m B

E F# D#m
Kowe sing ono ning atiku
G# C#m F# B
teko tanpo tak kiro ning tengah sing wis dadi siji

E F# D#m
abot ninggalke tresnoku..
G# C#m F# B Em
tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku

E F# D#m G#m C#m F# B
tekan saiki aku ora iso lali lagumu sing nggawe bungah ing ati

E F#
sumilire angin tengah wengi
D#m G#m
sing nggawe tentrem ning njero ati

C#m F# B
aku kudu nrimo aku karo kowe... pancen ora iso

E F#
nanging awak dewe
D#m G# A
kudu iso nompo... nompo kahanan sing
F#
raiso di peksake

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Religi Andai Ku Tahu UNGU: Aku Takut Akan Semua Dosa-dosaku

Baca juga: Chord Gitar Lagu Menahan Rasa Sakit - Putri Delina, Kisahkan Seseorang Terjebak Hubungan Friendzone

Halaman
12
Editor: Pipin Tri Anjani
Sumber: Tribun Jogja
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved