Breaking News:

Chord Gitar dan Lirik Lagu 'Pisah' Guyon Waton: Netes Banyu Moto, Nggawe Loro Ning Njero Dodo

Berikut chord kunci gitar serta lirik lagu Pisah Guyon Waton yang mudah dan bisa dipraktekan.

Getty Images
Berikut chord kunci gitar serta lirik lagu Pisah Guyon Waton. 

Reff
E F#
netes banyu moto...
D#m G#m
nggawe loro ning njero dodo
C#m F#
ati iki iseh tresno
B
kepekso pisah mergo wong tuwo

E F#
dudu salahku karo kowe
D#m G#m
kahanan mekso koyo ngene
C#m F#
mugo kowe bahagia karo wong liyo
B
sing luwih soko aku

Interlude: E D#m C#m B
C#m F#m B

E F# D#m G#m C#m F# B
tekan saiki aku ora iso lali lagumu sing nggawe bungah ing ati

E F# D#m G#m C#m F# B
sumilire angin tengah wengi sing nggawe tentrem ning njero ati

E F# D#m G#m C#m F# B
aku kudu nrimo aku karo kowe pancen ora iso

E F# D#m G#m C#m F# B
netes banyu moto... nggawe loro ning njero dodo
ati iki iseh tresno kepekso pisah mergo wong tuwo

E F# D#m G#m C#m F# B
dudu salahku karo kowe kahanan mekso koyo ngene
mugo kowe bahagia karo wong liyo sing luwih soko aku

Itu tadi chord kunci gitar Pisah Guyon Waton, berikut video klip Pisah Guyon Waton :

Artikel ini telah tayang di Tribunjateng.com dengan judul Chord Kunci Gitar Pisah Guyon Waton

Editor: Pipin Tri Anjani
Sumber: Tribun Jogja
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved